tiistai 18. joulukuuta 2012

Pehmeästi laskeutuen kohti joululomaa...

Yleensä ennen lomaa tulee vouhotettua pää kolmantena jalkana ja otettua töitä entistä enemmän ja jokaiselle päivälle. Tänä vuonna oon kerrankin onnistunut tekemään toisin, ehkä siitä syystä että vapaata ei juurikaan syyskuun jälkeen ole ollut. Kirjanpito jää väistämättä lomalla vielä tehtäväksi mutta voihan se olla että puolitoista viikkoa tuntuis muuten liian pitkältä...(?) :D

Viikonloppuna käytiin pelaamassa rannikolla, tuloksena voitto, häviö ja helkkaristi mustelmia...Plussana erittäin tasokas hotelli, aivan MAHTAVA aamupala (vähän pelotti että jaksaako sitä pelissä tehdä mitään) sekä turvallinen matka. :) Lauantaina siis Närpiön Kraft vastassa, sunnuntaina Vaasan Sport. Lyhyitä meillä nämä pelimatkat. :)

Joululoma häämöttää ihan nurkan takana, jumpat on jääneet marraskuun lopusta alkaen tauolle, viime viikolla opiston viimeiset jumpat ja tällä viikolla vielä pari omaa. Ja arvatkaa käynkö sitten fittarilla ihan muutamassa jumpassa kun on omat jumpat tauolla? Mutta sehän on siis ihan omienkin ideoiden lisäämiseksi suorastaan VÄLTTÄMÄTÖNTÄ! :D

Treenimäärät on olleet aika suuret...Osa omista jumpista menee kyllä ihan treenistä, niinkuin kahvakuula ja tehojumppa mutta nuo eläkeläisryhmät on enempi (vaikka niissäkin lämmin itselle tulee) puhelihasten treenausta. :D Juoksua päivittäin, tosin yhtenä aamuna en kertakaikkiaan jaksanut nousta...Talvi tekee tehtävänsä kun väsyttää aivan kamalasti. Salilla oon käynyt, sielläkin pienestä motivaatiopulasta väsymyksen takia kärsien. Muuttelin hiukan ohjelmaa, josko sillä saisi taas uutta virtaa...Jumpissa, siis muiden ohjaamissa oon käynyt mahdollisuuksien mukaan, loman aikana sitten tosiaan varmasti enemmän. :) Sukset ja lumikengät olisi kai syytä myös kaivaa varastosta käyttöön. Ne ei edes ole missään ulkovarastossa joten ei luulisi kauhea homma olevan. ;)

Kyllä tää syksyn ja talven pimeys vie oikeasti ihmiseltä voimat...Ihmeen hyvin tässä on kyllä jaksanut, kiireestä ja vaikeuksista huolimatta, lisäravinteilla voi olla osuutta asiaan. Totesin jo viime talvena toimivaksi.
Tämä pitäisi auttaa uneen ja mielialaan.



Ruusujuuri taasen stressiin ja väsymykseen:


Ja tänäänhän tuli postissa miun pinkki vedenkestävä mp3-soitin, voi siis käyttää esimerkiksi vesijuostessa.


On tuollainen ehkä keskisormen kokoinen...Mukana tuli rannehihna ja tietenkin vedenkestävät kuulokkeet.
Pitää käydä kokeilemassa kuinka tuon kanssa juokseminen luonnistuu...

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin...Pakko mennä nukkumaan. :D Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti