maanantai 1. heinäkuuta 2013

Semilomalla!

Tällä viikolla vedän vain jumpat, hieronta- ja jalkahoitohommista lomaa siis. Paitsi kaukaisen, harvinaisen vieraan niinkuin tuo serkkutyttö on, jalat on kuulemma hoidettava ja toki lupasin sen tehdä. :)

Kyllä on ollu hikistä hommaa tää jumppien vetäminen. Jatkuvasti on melko painostava ilma ja ukkostaa. Pahinta on se, että se käy mulla päähän. Särkee aivan kamalasti ja väsyttää. Burana, Panadol ja Ed with extra bite, siis energiajuomat on tulleet tutuiksi. :)

Kantapää on oireillut plantaarifaskiitin muodossa ja koska levätä ei oikein voi, ainoa keino hoitaa sitä on hieronta, äsken mainitut lääkkeet ja KORKOKENGÄT. Noh, missäs minä niitä pitäisin...Juhannuksena kyllä kävelin ja pelkäsin koko ajan että lennän rähmälleen. Pitäisi kai kotona alkaa niillä kipsutella...?

Eilen käytiin Ikeassa, olin liikkeellä laina-autolla, koska omaan ei olisi ehkä mahtunut se kaikki mitä olin ajatellut ostaa. (Ehkä juuri ja juuri, mutta parempi varautua...) Kivasti löytyi myös uudet juoksukengät. Stadiumin omaa merkkiä, hyväksi olen havainnut ja löytyy pronaatiotuet.
Tulomatkalla piti pysähtyä tankkaamaan ja kurvasin tankille, fiksuna ajattelin että toki se tankki on apukuskin puolella kun on saman konsernin autoja kun itselläkin. No ei ollut. Kiersin kuskin puolelle. Mitäääh? Ei sielläkään...? Missä se on? No, löytyihän se, kuskin puolelta edestä. Veivaa auto toisinpäin, ilman ohjaustehostinta voin sanoa että pienissä tiloissa pyöriminen sai aikaan tunteen että en sittenkään ole käynyt tarpeeksi salilla. No, luukku auki ja korkki...Niin korkki. Miten tämä lähtee irti?? Nyit, kierrät, kiskot, nostat, mitään ei tapahdu. Ai, tähän tarvitaan avain. Lopulta sain tankattua, mittarikin teki tiltin, mutta vain 25centin edestä jäi polttoainetta saamatta joten en jaksanut puuttua asiaan. Tankattua katsoin että suoraan edessä on tyhjä parkki (kun ei ihan todella jaksa veivata sitä autoa mihinkään kauemmaksi) ja pupisin puoliääneen parkkiruudussa seisseille pojille jotta väistättekös siitä tai ajan varpaille. No, en varmaan olisi ajanut koska matalampaan autoon tottuneena jätin tämän kyseisen korkeamman maavaran omaavan yksilön jotakuinkin puolentoista metrin päähän kiveyksestä. Ja poikia nauratti. Kiva että on hauskaa. :)

Ja näistä aiheista treeneihin...Kelit on ollu niin kuumia että ei toivoakaan päästä koirien kanssa aamulenkille. Muutama päivä jäi välistä kokonaan kun oli niin kuuma myös illallla, käytiin kyllä uimassa. Ihana oli tänä aamuna päästä juoksemaan! Salilla on kivan lämmin myös, ei kauheasti vaadi esivalmisteluja kuten lämmittelyä, se treenaaminen. :D Omista jumpista pyörii suurin osa, jotta ei tuota liikunnanpuutetta pääse syntymään. Lisämausteena edelleen spinning, zumba ja bodyarmy. Ja pyöräilemään on päässyt kun on ollut niin lämmintä!

Mikähän siinä on että veivaa tuolla puolialasti, suorastaan niin että täyttää juuri lain vaatimukset vaatetuksen suhteen ja silti ruskettuu vain KÄSISTÄ?? ei kiva. 

Syömisen suhteen menee ihan kivasti/vaihtelevasti, pyrin sinne "normaaliuden" tasolle vaikka välillä tuntuu että koko pää huutaa että "DIEETTI, DIEETTI!!", yritän vastustaa niin kauan kunnes se ei huuda sitä siksi että on ollut huono päivä, katsonut peiliin ja todennut "Kauheaa, miltä näytän!" Kauheaa taistelua, josta joskus aion selviytyä voittajana. Minä Vs. Syömishäirä. :D Itse asiassa mtn dieettiä en aloita niin kauan kuin pää huutaa sitä. Tai edes vaatii. 

Tässä kaikki tällä erää. :) Turha kai kuvitella että osaisi ajoissa alkaa nukkumaan, mutta toivottelen silti hyvää yötä! :)

4 kommenttia:

  1. Kiva et joku muukin kuin minä "törttöilee" tankilla ... kirjoitin siitä myös blogiini ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks en ollu kotipaikkakunnalla, olis hävettäny/naurattanu vähän enemmän. :D Onneksi kyyti kai muuten oli turvallinen kun serkun poika tuumasi, kun puhuttiin pakettiautolla ajamisesta että "Äiti, Mirva ajaa kyllä paljon paremmin kun sinä, ei pelota yhtään." :D

      Poista
  2. Mä kans katselin kesällä noita kenkiä, mutta päätinkin ostaa mustat SOCin kävelykengät. Nyt mulla on kahdet kengät SOCilta, toiset on lasten jalkapallo/futsalkengät joita ajattelin käyttää kuntosalilla. Ne on hyvät jalassa ja sopii hyvin laitteissa treenaamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie tykkään kun SOCilta löytyy aika paljon juoksuun noita pronaatiotuettuja ja ovat halvempiakin kun Stadiumin oma merkki. Ja tosiaan tuota valikoimaa on jonkun verran kuitenkin, myös kävelyyn ja salille. :)

      Poista