maanantai 6. elokuuta 2012

Juhlista selvitty!

Lauantaiaamunahan se oli lähtö Porvooseen, juhlistamaan ystävän häitä. Juhla oli melko myöhään tai siis vihkiminen, vasta viideltä illalla joten lähtökin oli "vasta" puoli yhdeksältä aamulla. Kävin aamulla juoksemassa tunnin ja koska olin vakuuttunut siitä että hulluus iskee (pahempana kuin normaalisti) jos koko päivä pitää ensin istua autossa ja sitten penkissä jajajaja niin tein vielä tunnin treenin spinningpyörällä. :) Ja hyvin jaksoin...Matka menikin tosi mukavasti ja nopeasti kun ei tarvinnut yksin ajella niinkuin alunperin meinasi käydä. Juhlapäivälle sattui tosi kaunis päivä vaikka aamulla olikin satanut ja myös matkan varrella tuli jossakin vaiheessa vettä kohtuullisesti mutta suurimmaksi osaksi oli hyvä ajella.

Ruuathan oli kyllä oikein mainiot tuolla Haikon kartanossa, turha edes yrittää vääntää niitä nimiä tähän, kun  A)En muista niitä B) ne ruokien nimet ei ehkä kertois yhtään mitään kenellekään, ellei lajia harrasta. Mutta siis tiedättehän nämä tällaiset "pinnalta liekitettyä härän sisäfileen puolikasta ungabangabunga-kastikkeessa", Tuo kuulosti afrikkalaiselta perinneruualta? :) Mutta aivan ihanat alkuruuat etenkin. Kanaa, lihaa, kalaa, mums! Lähdettiin ajelemaan kotiin heti varsinaisen virallisen osuuden jälkeen, kello oli jo silloinkin puoli kymmenen. Kotona kolmelta, eli unen päästä kiinni neljältä ja aamulla syömäkrapula. Jota paranneltiin syömällä. :D

Kävin kyllä ensin aamulenkin juoksemassa, heti perään salille ja sitten koko eilisen loppupäivän/illan söin, söin ja söin. Ja nukuin päikkärit. Ihan kevyt pikku tankkauspäivä. Aamulla oli aika hilpeä olo. :D Lähdin puoliksi käyntiin juoksemalla, työt herättivät lopulta elämään, sali auttoi taas askeleen eteenpäin ja illan kahvakuula miltei normalisoi olotilan. :D Pidin kahvakuulassa nyt niitä lattareita sitten alkuun, eikä tainnut olla oikein kenenkään mieleen...:/ :D Ehkä ensi kerralla sitten jotain muuta?

Mutta nyt tällainen pikapäivitys tässä ennen nukkumaanmenoa, lisää sitten seuraavissa jaksoissa...:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti