perjantai 10. elokuuta 2012

Shoppailupäivä, treenejä unohtamatta...:D

Jos ostaa alesta niin säästää ja jos ostaa paljon niin säästää ihan hirmuisesti, eikö? Tänään bongasin kotikäynnillä ollessani Karjalaisen etusivulta uudestaan avatun Sportian tarjoukset ja niinhän sieltä piti käydä tällainen:

st_bauer_rival

Lähtöhintaa 89,90, tarjouksessa 29,90. Junnumaila tietennii jotta jaksaa lämäriä ampua. (Tämä hyvin pitkälti vitsi, en todellakaa osaa ampua lämäriä...) Lisäksi sieltä löytyi tällaiset:

XR Crossmax Guidance

Lempimerkki! Salomonin juoksukengät on niiiiiiiiiiin hyviä. Pronaatiotuetut ja nauhat pikalukituksella jotta ei tarvii kesken lenkin alkaa solmimaan auenneita nauhoja. Vaimennuksetkin kestää minusta näissä pidempään kun monissa muissa. Laskeskelin että kun olen hyödyksi monet alennusmyynnit tässä lähiaikoina käyttänyt, niin vuodeksi pitäisi juoksukenkien riittää. (Kaapissa on kolmet "normaalit" ja yhdet gore-texit) Näille kuvassa oleville hintaa jäi 59,90, lähtöhinta 135, jotta ihan kiva alennus. Pitänee huomenna testata. :D

Salilla treenailin selän ja hauikset, toista kertaa tällä viikolla. Huomaa ilman viilenneen kun salillakin on suorastaan kylmä, pitkähihainen pitää kaivaa kaapista niihinkin treeneihin. Aamulenkille painelin pipo päässä ja hanskat kädessä. Hrrrr, kuinka kylmää.

Shoppailujen jälkeen kävin zumbassa, joskin harkitsin jonkin aikaa sen ja spinningin väliltä koska tuntui että ei toimi pää eikä jalat, mutta päädyin kuitenkin zumbaan ja oli hyvä valinta, tunti meni ihan huomaamatta ja uskaltauduin jopa eturiviin "tanssimaan", toivottavasti en pahasti sotkenut takana olevia kanssazumbailijoita. :DIhan pikkusen on alkanu kiinnostaa itsekin ohjailla kyseistä lajia, joskin en tiedä riittäisikö taidot siihen, mutta toisaalta kun koko ajan pitäisi saada jotain uutta, haasteita. On vaan niin kallis lisenssi jotta eipä taida hyötysuhde olla sellainen että kannattaisi... Töitä oli vielä illalla, kotiin ja saunaan. Pakottava tarve paistaa lettuja iski illalla, joten karppiversioita käryytin pannulla seuraavanlaisella ainesosakoostumuksella:

4 munaa
2dl kermaa
1/2 pussia mantelijauhetta (sellaista pientä...)
Leivinjauhetta, suolaa, vettä

Ja reilussa VOISSA paistellen! :)

Huomenaamulla pitäisi olla taas ajoissa ylhäällä ja joukkueen kera talkoot mäkiautokisan merkeissä. Veikkaan siis että silmät ristissä aamulenkille, koska ei ole vielä unenhäivähdystäkään silmissä...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti