lauantai 4. elokuuta 2012

Pohdintoja (ja tietennii niitä reenilöitä)

Tässä yksi ilta (vain siis yhtenä iltana...) oli hyvinkin syviä pohdintoja syömisestä, syömishäiriöistä ja elämäntilanteen vaikutuksesta syömiseen ja oli tarkoitus niitä tänne kirjoitella, mutta odotetaan nyt kuitenkin että se ajatusrypäs tulis vielä joku ilta takaisin, mieluummin vähän aiemmin tai ainakin toivotaan ettei olis niin aikaista herätystä kuin huomenna. :) Jätetään siis se asia hautumaan. ja siirrytään treenilöihin.

Keskiviikkona treenailin jalat. Pitäis alkaa keksimään jotain uutta liikejärjestystä/uusia liikkeitä jaloille etenkin kun tuntuu että ei nyt ihan kulje niinkuin pitäis. Ainakin perusliikkeitä voisi välillä vaihdella. Seuraavallla perussetillä kuitenkin nyt ainakin tämä treeni:

Hack 3x10-15x90kg
Prässi 1 jalalla 3x12-15x60kg
Ojennus 3x10x55kg
Koukistus 3x8-10x60kg
Potku taljassa 3x10x40kg
Askelkyykky 3x10x32kg
Sitten tämä toiminnallisempi osio:
Rinnalleveto+askelkyykky 3x10x16kg
1 jalan maastaveto 3x10x24kg

Illalla menin zumbaan, pitää ottaa kaikki irti nyt kun vielä muutaman viikon ehtii. Oli taas uusia veisuja, huh sentään kun ei meinannut pystyä mukana...

Eilen oli vuorossa kädet, mietin kyllä jos olis penkkiä tehny mutta totesin että tulee vaan paha mieli kun ei ollut varmistajaa, eli ei olis voinu kuitenkaan tehdä ihan täysillä. Joten penkin vuoro sunnuntaina.

Ojentajapunnerrus 3x10x35kg
Dippi 3x10-12
Ransk käsipainoilla 3x8-10x8kg
Hauis kp 3x8-10x8kg
Hauis tangolla 3x10x20kg
Hauis taljassa 3x8-10x35kg
Pystypunnerrus vuoroin eteen/taakse 3x10x20kg

Olkapäille tällainen "tripla" :
Vipunostot sivulle takaa + viparit eteen taljassa 1 kädellä + viparit sivulle kp 3x10x5-7,5kg

Lisäksi kahvakuulalla (8-16kg) ensin hauiskääntö, pystypunnerrus, sitten ojentajat ja lopuksi näiden yhdistelmä. Ah, niin tuskaista eli ihanaa...Iltatreeninä lattareiden harjoittelua maanantaita varten vajaa puoli tuntia ja spinningpyörän selässä kevyttä treeniä samalla puhelimessa juoruten. :)

Tänään olikin taas vähän sellainen "juoksentele sinne sun tänne"-päivä, mutta sillä lailla hyvässä mielessä. :) Aamulla juoksut, puurot naamariin (ja kissankarvat jotka olivat mukavasti pyyhkeeseen tarttuneet kun kissa oli käynyt korissa makoilemassa puhtaan pyyhkeen päällä, jonka minä sitten otin naamapyyhkeeksi...) murjontahommiloihin, salille, ohjelmassa selkä ja vatsat:

Maastaveto 3x10x85kg
Ylätalja eteen 3x10x40kg
Kulmasoutu kp 3x10x25kg
Pulldown 3x10x15kg
1 jalan mave+kulmasoutu kahvakuulalla 3x10x16kg
Matokävelyt + kyynärpääpolvi 3xmax
Lantionnosto kyljeltään 2x10x8kg
Pullover+istumaannousu 3x10x8-12kg
Jalkojennosto 2x10x8kg
Keinukyykky 3xmax x8-12kg

Salilta suunta Joensuuhun, kirpparille, Spr:n kirpparilla oli sellainen tarjous että viidellä eurolla sai kasata tavaraa niin paljon kuin kassiin mahtui. Ehdin käydä myös Joen jättikirppiksellä http://www.jattikirppis.fi/ 
ja Prismasta vähän evästä. Esimerkiksi stevialla makeutettua suklaata joskin sitä saa nykyisin jo ihan meidän omasta S-Marketista! Joensuun Pilkkoon oli tullut http://yesdeli.fi/ -hylly, joskin vastaava löytyy myös paikallisesta Citykummusta ja minusta parempi valikoima täällä meidän paikallisessa. Aika kalliita ovat tuotteet, jopa karppituotteiksi, kun suklaakin on 5-7 euroa, kun taas tuo stevialla makeutettu siinä parin euron luokkaa. Onhan näitä karppiherkkuja tullut nykyisin kauppoihin, mutta ei niitäkään ole hyväksi koko ajan popsia. (Sanoo Atkins-patukoiden suurkuluttaja...) Ja esimerkiksi leivissä on kauheasti hiivaa ja myös vehnää joka mulla ainaki saa nahkan kutisemaan joten pahimmassa leivänhimossa otan ennemmin ehtaa ruisleipää, Uotilan ruisleipä on myös hiivatonta ja vähemmän siinä on hiilareitakin kun tavallisessa leivässä.

Palatakseni kirppariostoksiin niin tällainen yhdistetyllä Piheys/Shoppailumoodilla (Minusta aika huono yhdistelmä...) varustettu yksilö oli oikein tyytyväinen kun sai kengät ja kaksi muovikassillista vaatteita 20 eurolla. :D Hyvillä mielin sai painella viikon kolmanteen zumbaan, ihanaa! Sieltä tukka putkella ja raskaalla kaasujalalla (En ajanu ylinopeutta, enhän...?) kotia kohti ja illalla vielä yksi asiakas. Kävin vielä "naapurissa" eli äitin ja isän luona pesemässä auton (Miksei mulle ilmesty sitä puutarhaletkua vieläkään tuohon pihaan...?) ja nyt sitten istun tässä ja mietin että onpa kiva herätä viideltä. Olishan tuo kiva ollut mennä laulamaan, varsinkin kun kaveri laitteli viestiä jotta olikin tullut "lapsivapaa" ilta (tästä voi päätellä jotta ei siis ole aina niin yksinkertaista se lähteminen joten olis todella tehny mieli lähteä sinne baariin) että eikös sitä paikalliseen vähän jodlaamaan, mutta pakko oli olla lähtemättä, joskin oliko tästä nyt mitään hyötyä kun valvon kuitenkin? :) Mutta kai se on yritettävä mennä tainnuttamaan itsensä, katsellaan tunnelmia sitten myöhemmin kuinka hilpeä olo oli aamulla...:D

3 kommenttia:

  1. Moi. Stevialla makeutettua suklaata??? En olekkaan ennen huomannut sellaista...täytyykin seuraavan kerran olla silmä tarkkana kun menee kauppaan.
    Meillä nähtävästi suvussa ;-) nuo hiivan ja vehnän aiheuttamat oireet, mulla sama juttu. Uotilan ruisleivän olen kans todennut hyväksi...ainut mitä kroppa kestää ilman oireita...siis jos pysyy n. 3 palassa/pv. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on tainnut tulla nyt ihan vastikään, ennen kaupasta löytyi Cavalierin makeutusaineilla makeutettua. En muista nyt minkä merkkistä tuo steviasuklaa on. Cavalierilta löytyy myös stevialla makeutettuja suklaakonvehteja. Karkkihyllyltä nää oon ostanu, joskin ovat enemmän siellä alarivissä. :) Tuo on kyllä totta ja itsellä ihan sama että heti jos vähänkin enemmän syö edes sitten tuota hiivatonta ruisleipää niin olo ei oo sieltä parhaimmasta päästä...:/ Eli kohtuus siinäkin. :D Karppileipiä en enää edes yritä kun niissä on niin paljon hiivaa/vehnää.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista