tiistai 31. heinäkuuta 2012

Pahasti koukussa zumbaan :)

Lauantaipäivähän meni ihan "hunningolla" kun lähdettiin käymään KuopioRockissa. Melkeinpä olisin jo ennalta voinut sanoa että jossain vaiheessa iskee festariväsymys ja niinhän se iski, mutta selvisin päivästä iltaan asti ihan kunnialla ja vielä nukahtamatta rattiin. :D Kiitoksia vaan mukanaolleille, olin ähkyssä kaikkien tarjottujen ruokien määrästä vielä eilenkin...Kehtaakohan sitä edes tunnustaa mitä tuli syötyä? Pakko kai se nyt on kertoa...Eli kun aloitin aamun juoksemalla ja spinningillä, niin näiden kahden väliin oli pakko ihan pikkusen maistella säälittävän pieni puuroannos. Säälittävä siksi kun tiesin että ennen Kuopioon lähtöä tarjolla on kaverin valmistava runsas ja täyttävä aamupala. Piti säästellä kutistunutta vatsalaukkua siihen. Joskin päivän päätyttyä en ollut ihan niin varma siitä kutistumisesta...Sen spinningin jälkeen oli taas vähän nälkä ja ihan pikkupätkän otin makkaraa + juustoa että jaksaa sinne aamupalaan asti...:D Aamupalalla tarjolla pekonia, kananmunia, nakkia + salaatit. Nam nam. Suunta kohti Kuopiota, ensimmäisenä esiintyjänä oli Kaija Koo (oikeastaan se ainoa esiintyjä jota sinne varsinaisesti menin katsomaan). Hieno oli, mitä siitä nyt näki mutta korvat kertoivat kaiken oleellisen. :) Sittenhän piti taas syödä, joten eikun kebabia naamariin ja päälle vähän proteiinipatukkaa ja litratolkulla kokiszeroa. :D Koska kebabannos oli tulinen mutta siinä oli aika vähän lihaa, jäi tietenkin nälkä ja lähdettiin toisen festariväsymystä potevan kaverin kanssa raxiin syömään. Nam nam. Pizzoista toki kaavin vaan päällysteet mutta täysinäisen olon sieltä sai mukaansa. Ennen poislähtöä käytiin vielä rasiallinen muikkuja matkaevääksi (olivat muuten syödyt jo kolmen metrin päässä ostopaikasta...) ja koska ajomatkahan oli PIIIITKÄ (Ainakin 89km) pysähdyttiin vielä grillille syömään. Ei sitten sunnuntaina silmäpussit olleet silmien alla, eihän? :D

Sunnuntaina aloittelin nesteiden irrotuksen aamulenkillä, jatkoin salitreenillä ja illalla yhdistetty zumba/kahvakuulatreeni kotipihassa (jatkui kylläkin sisätiloissa, koska huomasin että on aika vaarallista huitoa itikoita kahvakuulalla).

Maanantaina oli tarkoitus tehdä puuhommia, mutta niin tolkuttoman helteen takia ei voi olla niin julma että käskee oman sydänvaivaisen isänsä sahaamaan niitä puita haalarit, kypärä ja kuulosuojaimet päässä. Siispä äkillinen vapaapäivä joka toki on syytä tuhlata ylenpalttiseen urheiluun, etenkin kun oli niin ihanan lämmin! Juoksin 13km, kävin pyöräillen salilla (ihan liian vähissä vaatteissa, koska totesin peilistä että vatsani roikkuu ja jalat on liian isot.) Eli motivaatio pitäis olla taas kohdillaan, ainakaan kauhea masennus ei iskenyt. :D Ihan kohtuullisesti olis tehnyt mieli lähteä rullaluistelemaan mutta voipi nyt vaan kuka tahansa päätellä että tuon urheilurupeaman jälkeen oli kohtuullisen naatti olo joten tyydyin grillaamaan nahkaani pihalla jopa reilun puolen tunnin ajan. Onnistuin siis olemaan paikallaan. Mikäli kyljenkääntöä ei lasketa. Illalla oli vielä kahvakuula ohjattavana, siellä se hiki sitten todella irtosi!

Kuten oon aiemminkin varmaan todennut myös ääneen, niin rankka treenihän turvottaa. Ja arvatkaapa ne silmäpussin koot sitten tänä aamuna. Voi kauhistus. Pussit heiluen juoksulle siis, jonka jälkeen pystyin erottamaan että kyllä, silmät ovat tallella. Töiden välissä ehdin käydä salilla, ohjelmassa ihan vaan vatsat+keskivartalo, vähän sitä rinnallevetoa myös ja muutama liike kahvakuulalla, koska illalla oli ohjelmassa ZUMBA!! ja FitnessArmy.

Mulla soi zumbat niin mp3-soittimessa kun autonkin soittimessa ja se on muuten hankalaa yrittää olla hytkymättä kun tulee tuttu biisi, mihin jo muistaa vähän koreografiaakin. :D Autossa tietenkin väistämättä takalisto pysyy penkissä mutta muuten meinaa jalat lähteä veivaamaan takaliston kera (persjalkainen?) ihan omaa elämäänsä ja usein on joutunu kotona vähän tanssahtelemaankin ja nyt olis syytä sitten ihan enemmänkin, kun ajattelin ensi kerralla kahvakuulassa jotain lattarityyppistä vetää alkulämmittelyyn. :) Ehkä VÄHÄN liikaa hehkuttelen tuota zumbaa mutta kun se on muutakin kuin pelkkä liikuntamuoto, se on ikäänkuin asenne joka jää päälle ja tanssia, liikettä, ihanaa! :)

Mutta mitä löysinkään tänään Prismasta, tai onhan se siellä ollut koko ajan, oon käynyt hypistelemässä sitä viikottain, joskus jopa useamman kerran viikossa enkä raaskinut ostaa kun aleprosentti oli vasta -30%...Ja perustelin että ei taida tänä kesänä tällaista tarvita. Mutta nythän on ollut lämpimämpi ja alennuskin oli -50% joten...: Craftin juoksuhame, tarviiko väriä edes mainita kumpiko lähti mukaan...:D

Olispa huomenna lämmin ilma. :) Tässä on siis shortsit sisällä myös, muutenhan tuolla ei kehtais juosta missään. :D Olipa muuten tässä yksi päivä kamut laitumella niin että sain napattua kuvan, harvinainen näky, ihana näky. Eihän noista kuvista hirveästi selvää saa mutta kolmen koiran kanssa on hankala hiipiä kovinkaan lähelle. :)




Kaksi ruskeavalkoista ja kaksi mustavalkoista ammua taitaa laidun pitää sisällään ja yksi tällainen pinkki huutelee niille mennessään että "Huomenta!" Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin yritämme nukuttaa itsemme ainakin täällä (Samba kyllä nukkuu jo ja oletettavasti kaksi muuta mustaa alakerrassa kun kovin hiljaista on...) ja palaamme taas asiaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti