perjantai 27. heinäkuuta 2012

Jalkatreeniä...

Se oli eilen siis viikon paras salitreenipäivä kun kinttuja kiusasin. Ensimmäisestä liikkeestähän ei ole fotoja, kun totesin painot pois purettuani että nyt oli sen verran romua jotta olis pitäny kuva ottaa. Johon "luottokuvaaja" jotta "no mut missäs se siun kamera on, pitäisit sen tässä lähellä". No juu, olihan se siinä salin pöydällä eli ei kovinkaan kaukana. Mutta koska olin pyytänyt jo katsomaan että meneekö ne jalat siinä kyykyssä ysikymppikulmaan, niin eihän nyt tietenkään voi kuvata samaan aikaan. Siinä kun on kaksi asiaa mihin keskittyä. Tästä voi siis päätellä onko kuvaaja A) Nainen B) Mies.

Tosiaan hack-kyykkyyn sai latoa 100kg painoa, ja silti pystyi tekemään sellaiset 10 toistoa, siksi piti pyytää varmistamaan teenkö liikkein oikein kun alkoi ihteäkin epäilyttää että kuinkas tää nyt näin hyvin kulkee...:D Treeni meni siis jokseenkin näin:

Hack-kyykky 2x10x80kg 2x10x100kg
1 jalan MAVE kahvakuulalla 3x10x24kg
Askelkyykky kahvakuulat käsissä 3x10x32kg
Prässi 3x10x150kg
Potku taljassa 3x10x35kg
1 jalan kyykky 2x10x24kg
Ojennus 3x10x60kg
Koukistus 3x8-10x60kg

Tuossa koukistuslaitteessa on hiukka "hassu" se osa mikä tulee jalkojen päälle. Joskus painavimmillani en meinannut mahtua siihen kun se säädettiin isoimmalle (siinä on siis kaksi asentoa...Melko lailla tiukka ja ihan h****tin tiukka) ja nytkin juuri ja juuri sai jalat mahtumaan alle kun väänsi tiukemmalle tuen. Isommassa asennossa se on hiukka löysä eikä jalat saa kunnon tukea. Melko sekava selitys, ehkä kuva kertoo paremmin mitä osaa laitteesta tarkoitan...:D

Ensin kuitennii ojentelukuva, keskittynyt ilme ennenkaikkea...

 Juurikin tässä koukistuslaitteessa tuo jalkojen päälle tuleva tuki on tosi kummallinen säädöiltään...Ei ole kauhean iso siinä isoimmassakaan asennossa ja pienempään pitää kyllä olla ohuemmat jalat kuin mitä allekirjoittanut omistaa. :D
 1 jalan maastaveto kahvakuulalla, hyvä liike alaselälle, pakaroille ja takareisille. Voisi olla tuo maassaoleva jalka suorempanakin...Mutta ehkä tasapainon kannalta helpompi pitää vähän koukussa.

 Askelkyykkyä...Nykyisin tulee tehtyä jalkatreenissäkin hieman tällaista "toiminnallisempaa" treeniä vai onko tää nyt sitä sitten edes...Mutta kahvakuulilla teen aika paljon muutenkin ja yhdistelmäliikkeitä.



Siinähän sitä taas kuvia sitten...

Eilen sain tehtyä maalausurakan loppuun ja ajattelin että olenpa ajoissa kotona jne. No sehän se on vihoviimeinen ajatus mitä kannattaa ajatella, koska sitten ei ainakaan ole ajoissa esimerkiksi saunanlämmityksessä niinkuin oli tarkoitus. Toisella noista noutajanartuista alkoi juoksu (toinen lienee jo vaihdevuodet ohittanut...) ja myöskin tuo uros on ainakin aika lähellä sukukypsyyttä, joten ongelmaksi muodostui koirien pitäminen erillään ja sehän vaati portin väsäämistä keittiön ja eteisen väliin...Portin kasaaminen taas vaati isiä ja kun lopulta päästiin yhteisymmärrykseen portin ulkonäöstä ja mitoista sekä kuka hakee tarvikkeet, kuka kasaa, mikä on aikataulu ja itse asiassa portti ihan valmiiksikin + saranat yms tykötarpeet kiinnitystä varten, niin alettiin sitä sitten eilen illlalla vielä puoli seiskan maissa kasailemaan, eikä se mennyt ihan niinkuin piti. Autoni korjaajan sanoin "oli isompi homma kun luulinkaan.." (Hän sanoo näin jokaikinen kerta kun auto on korjattavana/huollossa...)

Ensin siis saranoita kiinnittämään porttiin, jonka jälkeen kiinnittämään porttia seinään. Tai niitä saranoita. Vai miten se meni. Ongelma nro 1: portissa on heinäseipään puolikkaita molemmin puolin, toisella puolella 3, toisella neljä. Saranat laitettiin niin että nämä 4 heinäseipäänpuolikasta olisivat tulleet portin auetessa seinää vasten. Ei mahdu aukemaan. Eli irroita portti seinästä, irroita saranat portista ja vaihda ne toisinpäin. Tarvitseeko edes mainita että ruuvit meni vähän vinoon, joten porttikin on vähän vino mutta koska se on "vanhantyylinen" niin sehän on vaan plussaa jos pikkusen reuhottaa. Sitten seuraakin ongelma nro2: Portti on siis kaksiosainen, ikäänkuin saluunanovet, mutta aukevat vaan yhteen suuntaan. Tarkoitus oli teljetä se kiinni kahdella salvalla, joista toinen oli kohtuullisen järeäkin. No nehän ei tietenkään pitäneet sitä porttia kiinni. Tässä välissä oli pakko käydä laskemassa koirat pihalle koska telkesin ne olohuoneeseen ja Junnu yritti syödä taas kerran imurinletkua. Ja vielä keskuspölynimurista joten olis voinu vähän enemmän ottaa päähän kun Junnun syömä "normaali-imurin"letku. Koska ovea joutui kuitenkin pitämään auki, itikoita oli niin paljon että yhtä ruuvia laittaessa joutui lätkimään itseään keskimäärin viisi kertaa. Lopulta portti oli paikoillaan, väliaikaisratkaisuna haka ja kisko, jotta pysyisi kiinni. (haka on jo hienosti vääntynyt eikä pidä enää mitään...)

Loppujen lopuksi kello oli reilusti yli kahdeksan että pääsin tekemään iltatreeniä spinningpyörällä joten se siitä aikaisesta saunomisesta...

Tänään olikin sitten aikaa kotihommille kun oli hiljaisempi päivä töissä, elikkäs kukonpierasun aikaan aamulenkille, siitä töihin, toiden välissä salille tein toiseen kertaan tällä viikolla selän ja hauikset. Kun pääsin kotiin, kävin nurmikon kimppuun (nyrkein?) ja korjattu trimmerikin oli taasen käytössä kun tuppaa nuo tienvierukset pursuilemaan heinää siihen malliin että kohta ei näe missä tie kulkee...Aloittelin ruohonleikkurilla, kunnes siitä loppui bensa, siirryin ajelemaan trimmerillä jolla ehdin ajaa 10min, kun siitä loppui "siima". Yritin siirtyä takaisin ruohonajoon mutta leikkuri ei halunnut käynnistyä. AAARRGGHH! Pyörälenkki viilenti sekä minun että ruohonleikkurin tunteet ja pääsimme vielä yhteisymmärrykseen. Illan päälle lämmittelin saunan ja nyt sitä unta odottelen, mikä ei ole uutta nykyisin että sitä joutuu vähän odottelemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti