tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kesän ainoa(ko) kesälomareissu tuli tehtyä loppuviikosta.

Ja nettihän teki tiltin kun eilen aloin tätä tekstiä rustailemaan (voiko sellaista ilmaisua käyttää jos siis vain naputtelee tekstiä, eikö rustailu tapahdu kynällä...?)  Tosiaan torstaina lähdettiin kaverin kanssa shoppailu/muuten vaan tyttöjen reissulle jota miehet ei ymmärrä. Mulla tosin ei ole onneksi sitä ongelmaa että tarviis saada ketään ymmärtämäänkään. :D Yö vietettiin tällaisessa hotellissa: http://www.avainhotellit.fi/grand/ oli ihan kodikas ja lähellä hyvät lenkkimaastot. Joskus joukkueenkin kanssa oltu tässä hotellissa, eihän se ihan niin loistelias ole kuin "isojen ketjujen" hotellit, mutta oikein maistuva oli aamupala ja ystävällinen palvelu. Ongelma oli tosin että kuinka saada auto parkkihalliin, jotta mistä se ovi aukeaa (henkilökuntaa ei siis ollut silloin enää paikalla jotta olis voinut kysyä.) mutta se ongelma kun saatiin ratkaistua niin seuraava ongelma sanoi "skkriiiiiiiikkkk" ja oli auton pohja joka otti ensimmäiseen kynnykseen kiinni. Pakki päälle ja maksulliseen parkkiin, joka tosin ei ehtinyt olla maksullinen kun tultiin kuuden jälkeen ja lähdettiin ennen yhdeksää. :D

 Aamusta kävin juoksemassa, tosiaan suunnistelemassa, vaikka Lahti tuttu kaupunki onkin niin ei ole joka nurkalla tullut käytyä ja osa nurkista on koluttu kävellen, osa autolla. Mutta minnekäs sitä muualle vainu vei kun järven rantaan ja sataman kautta Salpausselän polkuloille. Tässä vähän maisemia puistoalueesta Vesijärven (eikös se se ole...?) rannalta. Siinä heti alussa katsoin että joo kiva, joku on koiransa laskenut puistossa irti, mutta kun se lähti juoksemaan tietä pitkin niin totesin että kettuhan se siinä. En ehtinyt kuvaa napata ja zoomikin on niin onneton että ei siitä olis näkynyt kun  pieni täplä kuvassa. Keli osui kyllä kohdilleen, oli tooooosi mukava juosta.

 Näiden takana kävin hipsuttelemassa juosten, tosin opasteet olis voinu olla hiukka paremmat, ei arvannu lähteä kiertämään oikein mitään lenkkiä kun ei tiennyt että kiertääkö perhelenkkiä (4,2 km kokonaisuudessaan) vai päätyykö Messilään (7km YHTEEN suuntaan...)
 Tässä ensimmäinen mäki, joka ei näytä tässä yhtään pahalle mutta jonka juosten kyllä pääsi, mutta mielessäni mietin että miten h**vetissä tämän pääsee suksimalla ylös??
 Puistosta, takaisin tullessa. Aurinko vähän "häiritsi" kuvaamista mutta annettakoon anteeksi.
 Täällähän on näytöksiä, olikohan klo 13 ja 19, vesiurut siis. Musiikkia ja valoja tuolla vedessä. Olipa huonosti selitetty. :) Mutta hienon näköistä on, oon joskus vuosia sitten käynyt katsomassa.

Lenkin jälkeen sinne kauan odotetulle aamupalalle, jossa tuli syötyä niin säälittävän vähän jotta ihan hävettää. Mutta jos ei vatsa vedä niin ei. Todettiin siinä sitten jotta kauppakeskusten liikkeethän aukeaa vasta kymmeneltä kun oltiin varauduttu liikkeellelähtöön yhdeksältä, että tässä on hyvä tilaisuus käydä ensin salilla. Tietennii olin jo valmiiksi käynyt kahtelemassa jotta mikä olis hyvä ja vieläpä auki heti aamusta. Se ei oo isossa kaapunnissa ihan niin helppoa löytää hyvää salia, joka olis auki muutenkin kun kortilla heti aamusta. Saadaan olla tyytyväisiä täällä tähän meidän saliin, ne ei meinaan nuo kaupungin kuntosalit muualla ole yhtä hyviä. Mutta käytiin sitten. Gym1 :llä, oikein hyvät treenit sai aikaiseks. Se on mukavaa vaihtelua käydä vähän testailemassa eri saleja. Tämä kyseinen ei ollut kalliskaan, kun aamuhinta oli halvempi iltaan nähden.Siellä olisi ollut myös varustepörssi, siis lätkävehkeitä, mutta eihän se tietenkään ollut aamusta auki, olisin hiukkasen himoinnut sieltä Bauer Vapor XXXX-luistimia...:D

Salin jälkeen painelimme Kauppakeskus Karismaan, aika tuore sellainen, aukesikos se viime vuoden lokakuussa jos en väärin  muista? Hyvin siellä sai miltei neljä tuntia kulumaan ja kukkaron tyhjenemään (se ei ollut vaikeaa, jos miettii sitä mitä sen sisällä alunperinkin oli...Ei juuri mitään.) Kotimatka sujui mutkien kautta, niinkuin yleensä...Pysähdyttiin Kuortissa (koska oli käytävä siinä woodparkissa), Mikkelissä (koska siellä oli Citymarket ja Prisma ihan vierekkäin) ja Varkaudessa (koska Seppälässä oli niin hyvät tarjoukset ja kaupasta piti käydä matkaevästä. Mikkelissähän ei vielä ollut nälkä...) Mukava reissu oli ja kotiin päästiin turvallisesti.

Koska olen addikti ja lisäksi podin huonoa omaatuntoa siitä etteivät koirat olleet päässeet juoksemaan perjantaiaamuna ja olin myös lievästi ylensyönyt, päätin kotiintullessa vielä lähteä juoksemaan. Onneksi sain serkkutytön mukaan pyörällä kirittäjäksi, etten leimautunut yksin hulluksi. Se oli kello meinaan noin 23.15 kun palasin lenkiltä kotipihaan. Lähdettiin vielä grillille syömään, mums mums. Karppia siis ateria, jokseenkin ainakin, lenkkiä, salaattia, kananmunaa, muutama nuggetti ja mausteet. Hyvin ol suunmyötästä ja hyvin ol karvaasti suolenmyötästä seuraavana päivänä. Aih ja voih mahaparkaa. Mutta siinäpä reissusta ja sen antimista, nyt olis taas nukkumaanmenon aika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti