torstai 26. heinäkuuta 2012

Ti/Ke reenailut

Ens töikseni käyn iltapalaa, kun eihän tässä ajatus juokse huonostikaan nälkäisenä. Hetki pieni...I'll be back, kuten teinivuosina ihailemani muskelikimppu tapasi sanoa...(No voi se olla että T2 kuuluu vieläkin suosikkielokuviin...:D)

No niin, iltapalaeväs nenän edessä. Vähän ehkä hävettää tunnustaa mitä syön, mutta koska kyseinen elintarvike kuuluu miltei päivittäiseen ruokavalioon niin pakkohan se on...Hk:n sinistä tietenkin. :D Tulisin luultavasti mainiosti toimeen jos jääkaapissa olisi Zero Cokista ja Hk:n sinistä. :) Mutta se niistä syömisistä ja tiistain treeneihin. Juoksusta tuskin tarvinnee mainita, korkeintaan sen että kyllähän tuntu tahmeelle se tarpominen. Ihan kun ei happea olis tarpeeks...:/ Välillä niin, useimmiten onneks ei. Treenasin vatsat ja vähän tuota lätkäkautta ajatellen rinnallevetoa yms tangolla ja kahvakuulalla. Räjähtävyyttähän niiden olis tarkoitus kehittää, mutta en osaa sanoa tuosta omasta suoritustekniikasta, ei ehkä liene kovin räjähtävä, ainakin kun seurailee muiden suorittamana samoja harjoituksia. :D Puhelimesta loppui akku kesken treenien, joten kovinkaan montaa kuvaa ei ehditty räpsiä.

Sen verran on ainakin tullut liikahdettua että kuva on ihan tärähtänyt...:D Rinnallevetoa siis.



 Raakaa rinnallevetoa kahvakuulalla alla


Hyvä on ainahhii irvistys...Ja kyllä se tuon kokonen murkula jo vähän irvistyttää. :D
 Tuulimyllyt kahvakuulalla ja kritisoin heti itseäni siitä että jalat ei ole kyllä lähimainkaan suorat vaikka se muka aina siltä tuntuu. Voiskohan olla että takareidet ehkä vähän kiristää...

Ohjelmahan salilla oli seuraavanlainen:
Rive 3x9-10x35kg
Rive kahvakuulalla 3x10x24kg
Tempaus kahvakuulalla 3x10x12kg
Voimapyörä 3x10x10kg (lätkä selän päällä siis)
Matokävely+potkut polvella kyynärpäihin 3xmax (Tästä olis hyvä saada kuva, koska ei ihan välttämättä aukene, mllaisesta liikkeestä on kyse)
Tuulimyllyt kahvakuula ylhäällä 3x10x8-12kg
Heitot sivulta 3x10x12kg
Kyljet 3x10x8kg (lantionnosto kyljeltään)
Jalkojenostot kahvakuulalla 3x10x12kg
Rutistus koneessa x 36, 32, 27kg laskevana

Illalla ohjelmassa oli veteläksi vetävä yhdistelmä, ensin zumba30min, perään fitnessarmy60min. Jo edellisellä kerralla naureskelin ohjaajalle joka oli valinnut venyttelykappaleeksi "Vie mut kotiin" jotta kuskia tässä kyllä tarvittaisiin...Selvisin omin jaloin kuitenkin. Ja taas vähän valvottiin kun ei ihan heti unta anna sen rääkin jälkeen. :)

Keskiviikko olikin melkoista hulinata koko päivä, ensin lenkille, tietennii, heti perään salille, töitä (ai niin, niitäkin tarviis tehdä...) ja rullalätkävuoron peruunnuttua spinningiin ja zumbaan, josta vielä karaokea laulamaan kaverin kanssa. Lähtiessä vielä mietin että onpa häpeällistä lähteä liikkumaan sisätiloihin niin kauniilla säällä mutta aika pianhan sää muuttui surkeaksi. Kotia ajellessa joutui hidastelemaan ihan vauhtia kun vettä tuli niin paljon. Puolenyön aikaan alkoi olla aika kypsä nukkumaan, mukava oli kyllä lauleskella, on niin mahottoman hyvät listat, jotta tuli kokeiltua kaikkea uutta ja erilaista! :)

Mulla on muuten uusi salivihko, Junnun (Sileäkarvainen noutaja, ikää 6kk) syötyä edellisen, eikös tää olekin IHANA. :)

Etukansi...
 Takakansi...
 Äärettömän epäkäytännöllinen vaan, menee osiin ilman Junnuakin kun ei ole kierteitä, joten joutunen investoimaan uuteen, kierteelliseen salivihkoon kunhan löydän sellaisen mikä silmää miellyttää. Tuli muuten mieleen, asiasta kukkaruukkuun, jotta tuo blogin aika heittää ihan häräntakalistoa, kun tätäkin kirjoittelen 23.02 ja luultavasti teksti muka julkaistu joskus 16.05. Pitäisi kai jostakin asetuksista muuttaa...Mut nyt tarvii ruokkia karvaiset lapset ja painella itse punkan pohjalle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti