lauantai 21. heinäkuuta 2012

Treeniä ja kuvia! :D

Palailen ajassa takaisin tuonne torstaihin, jolloinka kuvia päiviteltiin. Keskiviikosta mainittakoon sen verran että treenin kohteena oli vatsat. (Tavoitteena se vatsa, johon piti pystyä ottamaan napakoru, tosin koru on ollut jo aika kauan...) Illan rullalätkävuoro peruuntui kun halliin tai lähelle oli ukkonen tehnyt tuhojaan.

Torstaina piti herätä ajoissa treenailemaan kun päivällä oli reissuun lähtö. En enää oikeestaan tiiä onko mulla univelkaa vai alkaako kroppa tottua valvomiseen vai enkö kenties osaa nukkua ja tarvitsenko edes miten paljon unta jajajajajaja....Aamulla kävin joka tapauksessa lenkillä (mikä yllätys...) ja painelin salille ennen lääkärissä käyntiä. (Polvi vaivaa, on siis polvivaivaa...kuten arvata saattaa ei pahasti kun salilla voi käydä, mutta röntgenit siitä otettiin.) Ohjelmassa salilla rinta, ojentajat, olkapäät. Puhelimesta loppui akku ennen treenejä joten todistusaineistoa ei joka liikkeestä ole. :D

Ensimmäisenä tietennii jokaisen pullistelijan perusliike eli penkki. 4x55kg, 2x3-5x60kg



Kuvaaja käski laittaa 20kg:n kiekkojen sijaan 2x10kg molempiin päihin, näyttää paljon paremmalta valokuvissa kun on muka hirrrrveesti painoja kuten alla olevasta kuvasta voi todeta...
 Koiranpentuilmettäkin voi treenata salilla. Tämä hyvin käytännöllinen kun yrittää saada jonkun suostumaan johonkin itselleen suotuisaan toimintaan. Esimerkiksi "voisitko nostaa minulla painot jalkaprässiin" tai näin päälle kolmekymppisenä pilalle hemmoteltuna kakarana pyytää että "voitko isi ostaa mulle uudet juoksukengät". Tällä voi ilmentää myös luonnetta; "mitään pahaa en ole koskaan tehnyt."
 Seuraavana ohjelmassa Vinopenkki käsipainoilla, kuvattava on tärähtänyt, mikä ei myöskään liene kovin uutta...3x9-10x17,5kg olivat toistot/painot.



Ristikkäistaljassa 3x10x25kg


 Hirvittävän tuskaisa ilme ojentajapunnerruksessa jonka tein tuplana taljassa ja koneessa.
 Koneversio...:D


 Kickbacksit vielä ojentajille ja sitten puhelin teki tiltin...
  

Treenit jatkuivat pystypunnerruksella (käsipainoilla) 3x7-10x15kg, vipunostot tein eteen ja sivulle 3x10x3-7kg (putkeen siis vipunostot eteen, vipunostot sivulle)
Viimeisenä pystysoutu laskevana, ensimmäinen sarja max x 45, 35 ja 25kg, toinen sarja x40, 30, 22,5kg.

Iltapäivästä lähdettiin ajelemaan kaverin kanssa shoppailureissulle Lahteen ja totesin, että olisi hyvä nukkua välillä yönsä kunnolla. Illalla oltiin perille, aloiteltiin shoppailukierros Kärkkäiseltä eikä oikein mitään löytynyt. Melkein olisi voinut jäädä nukkumaan hotellihuoneeseen mutta käytiin kuitenkin syömässä. :D Ei tarvinnut edes haaveilla lähtevänsä baariin vaikka kovasti uhosinkin jotta karaoke olis kiva. Ei olis ollu. Nukkuminen oli. Mut siltä alkaa tuntua nytkin joten eikun öitä vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti