lauantai 14. heinäkuuta 2012

Treenaajalla haaveena nukkuminen...:D

Perjantaiaamuna, eli siis eilen, sisäinen kello herätti neljältä. Eihän siinä mitään jos on mennyt nukkumaan kahdeksalta tai edes yhdeksältä, mutta jos on mennyt nukkumaan puolenyön jälkeen niin se ei kait ole ihan riittävä unimäärä? Noh, kollega kysyikin edellisenä päivänä jotta missä välissä sie ehdit tehdä koti- ja pihahommia, johon vastasin että en mie oikeestaan ehdi. :D Iski vissiin pikastressi kyseisten asioiden hoitamattomuuden suhteen ja kyllähän sitä sitten ehti kun ajoissa herää. Puoli viideltä lenkille, seiskan maissa aloin siivota, kymmeneltä siirryin nurmikonajoon, yhdeltätoista työhuoneen siivoukseen, yhdeltä olin jo salilla, ohjelmassa jalat, vähän toiminnallisemman treenin kautta, koska olin ne maanantaina edellisen kerran treenannut.

Prässi 1 jalalla (kun en jaksanut latoa niitä painoja siihen niin julmetusti...) 3x8-10x75kg
Etuheilautus+askelkyykky 3x10x16kg (molemmille puolille siis tietenkin...)
Koukistus 3x7-10x60kg
Ojennus 3x8-10x55kg
Potku taljassa 3x10x40kg
Askelkyykky 3x10x24kg (12kg:n kahvakuulat molemmissa käsissä)
1 jalan kyykky (toinen jalka penkillä) 3x10x24kg (taasen 12kg:n kahvakuulat käsissä)

Vähän myös keskivartaloa/vatsoja voimapyörällä ja rutistelua koneessa+tuulimyllyt kahvakuulalla.

Salin jälkeen zumbailin pleikkarin avustuksella, koska en "live"zumbaan viitsinyt lähteä perinteisten mökkijuhlien eli sukulaisbileitten takia, vähän harmitti toisaalta mutta sukubileet  on vaan kerran vuodessa ja zumba kerran viikossa niin siitä voi päätellä mikä on tärkeysjärjestys. :D

Illalla sauna ja karaokea. :) Lauantaiaamuna herätys puoli kuusi, lenkkivaatteet päälle ja melkoisen väsyneenä juoksemaan, virkisti. :D Sitten Suonenjoelle karaokekisoihin, pysyin peräti hereillä matkan edestakaisin. (Vähän kai pakko kun itse ajaa...) Illalla testasin korjatun spinningpyörän, kyllä se tunnin kesti. :D Joutanee korjailemaan univelkojaan saunan päälle, huomenna sitten lissee....Öitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti