perjantai 7. helmikuuta 2014

Treeniä ja sekalaista höpinää kuvien kera tarjolla. :)

Mistähän alottaisi? :D Liian pitkä tauko kirjoittamiseen taas taisi tulla. Ehkä lähden liikkeelle kivoista, neutraaleista asioista, kuten alkaneen vuoden uusista kujeista. Uutta koulutusta takana ja edessä! Kävin geelikynsi- ja ripsienpidennyskoulutuksessa, nyt pitäisi alkaa harjoittelu, todella, todella tutuista ihmisistä, joita ei haittaa jos kynsien tekoon menee kolme tuntia ja tekijä lukee välillä ohjeita.

Keväällä on tarkoitus mennä Zumba Kids&Zumba Kids Jr-koulutukseen. Siis minä joka sanoin vielä jopa puoli vuotta sitten että kaikki muu vielä menee, mutta en minä kyllä lapsille osaisi mitään liikuntaa ohjata. No, siitähän se yleensä lähtee. Zumbakin oli alkuun kauhistus ja mietin hiljaa mielessäni että "Eihän tällaista voi harrastaa, saati ohjata." Ja kuinkas kävikään...Vuoden päästä tuosta mietinnästä ohjasin sitä itse. :D

Kuvat menee näköjään ihan nurinkurisessa järjestyksessä mutta niinhän se menee joskus monet muutkin asiat elämässä vähän omituisesti, niin ehkäpä kestän tämän. :)

Molemmat koirat kävivät viikko sitten leikattavana, Samballe tehtiin sterilisaatio ja Junnun poskesta poistettiin ihokasvain. Samba ei tarvinnut kauluria, paita-asusteensa vuoksi joka suojasi mahaa mutta Junnu-raasu joutui kyseistä härpäkettä pitämään. Tosin on ehkä väärin puhua raasusta jos koira ehdollistuu parissa päivässä kaulurin asettamisen jälkeisten herkkujen ansiosta niin että riitti kun otti kaulurin käteen niin herra istui eteen, tapitti silmiin ja heilutti häntää.
Tai sitten hän vaan on niin kiltti. :D



 Kahden kerroksen väkeä, Voltti ja Sisu-Kisu ruokapaikalle vievillä portailla vartovat että josko saisi syötäväksi jotakin herkullista...
Mulla eväät on teollisempaa tavaraa. Paitsi tässäkin kuvassa oleva kissa ei ole syötäväksi menossa. Pitäisikö tähän lisätä teksti että "eläimiä ei vahingoitettu kuvauksissa..." Hei mutta on tässä oikeesti ruokaakin, jogurttia ja pizzaa. (Onhan se ruokaa, onhan? Ainakin itsetehty...)

Sisu-Kisu näyttää rentoutumisen mallia, olisi kait hyvä itsekin opetella...

Myönnetään, työpäiväni ovat pitkiä...Kissojen protesti/adressi/mielenosoitus kyseisen asian tiimoilta...

Minäkin käyn joskus ulkona. Vähemmillä hiuksilla nykyisin. No, ei tuo paljon tässä hiusmäärässä tuntunut, taikka näkynyt. Tuntui kyllä. Ja iänkaikkisen vanhat lämpörullat saivat kyydin roskikseen, pitänee ostaa uudet tilalle. Arvatkaapa mikä epätoivo, miltei paniikki tuli kun tajusin että tää rulla ei lähde kuin repimällä taikka leikkaamalla irti hiuksista...

Junnu 2vee.



Vuoden ensimmäiset treenit. Lienee kuvattu 2.1. 











Kävin joululomalla Lahdessa, perinteisesti heitettiin Dartsia. Joulukoristeet eivät kestäneet heittoni voimaa...:D

Löysin koirille tällaiset "turhakkeet" eli sadeasut. Joo, naurakaa vaan. Ja yrittäkää kurakeleillä siistiä kaksi noutajaa lenkin jälkeen. Tai vaihtoehtoisesti imuroida muutama kilo hiekkaa lattioilta. Siis sen jälkeen kun märät koirat ovat ensin piehtaroineet joka paikassa ja hiekka on varissut lattialle ja kuivunut. Sitä ennen kannattaa yrittää väistellä niitä kuraläiskiä mitä karvaläjät jälkeensä jättävät.

 Uusi lävistys tarttui myös reissusta mukaan. Ei taida enää naamaan mahtua uutta tämän jälkeen, mutta MICRODERMAL olis aivan IHANA. :D Tai uusi tatska...

Väsyneet reissaajat. Oli tuttu paikka, on oltu ennenkin kyseisessä majapaikassa joten eipä hurtat jaksaneet enemmälti hötkyillä, kokeneita matkaajia.

Yritän opetella kokkaamaan...:D Pakastimesta löytyy Parsakaali-Broilerigratiinia, LanttuJauhelihaSoselaatikkoa, Lohikiusausta, Raejuustolaatikkoa (Mukaelma makaronilaatikosta) sekä Pyttipannua lantusta ja HK:n sinisestä. Nam nam.



Tarkoitus oli tehdä vähän syväluotaavampi päivitys, mutta koska on pakko mennä nukkumaan ja asiaa olisi ihan liikaa niin jätetään hautumaan. Yritän pitää taas tauon vähän lyhyempänä, jottei tällaista ongelmaa pääsisi syntymään. Ja yritän ottaa mallia näistä kavereista, ettei stressi pääse yllättämään. :D
- Mirva -

P.S. En käsitä miksi tuo yksi kuva näkyy blogissa isona, tekstissä sitä ei ole ollenkaan joten en pääse muokkaamaan sitä pois...?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti